lauantai 20. kesäkuuta 2015

WADAP

Viime postauksen ja tän väliin mahtu sitten näköjään jonkun verran muutoksia ja muita juttuja vaihtoon liittyen, joista suurimpana se, että lennot on ostettu! Lähtö elokuun viimesenä päivänä, ja paluu just sopivasti ennen joulua, ja pääsin vielä vähän halvemmalla ku mihin olin varautunu, eli jätte fint. Tulin sit siihen tulokseen, että säästän vähän rahaa siinä, ettei tarvi olla hotellissa alku- ja loppupäässä, kyllähän mulla on sit sielä neljä kuukautta aikaa kattella ympärilleen. Nyt on kyllä monta kertaa todellisempi fiilis siitä, et hei ihan oikeesti mä lähden kymmenen viikon päästä. KYMMENEN VIIKKOA! Siitä ajasta pari menee kesälomasta nauttien, ja sitten pääsen kunnolla tekeen uutta duunia johon tutustuin tällä viikolla pari päivää. Hyvältä vaikutti ja on kyllä hyvä työmotivaatio, ja vaikka uus työ tarkottaa sitä, et oon töissä 5:00, niin dollarin kuvat silmissä mennään. 

Yks iso muutos itse opiskeluun liittyen on se, että neljästä kurssista jotka valkkasin, kaks joudun vaihtamaan. En vielä oo ihan täysin ees päättäny et mihin ne vaihdan, ja nyt pitää sit käydä koululla viemässä kurssivalintalomaketta ja hyväksyttää ne vaihdot. Onneks mielenkiintosia kursseja kyllä riittää, ainoo vaan se, että syksyn aikana en taida oppia puhumaan ranskaa kunnolla. Olin jo vähän odottanu sitä jos rehellisiä ollaan. Mutta ei siinä, kerkeehän sitä, ja jotain muuta kivaa löytyy kyllä tilalle.

Nyt täytyy siis kurssivalinnat tehdä, hoitaa matka- ja matkatavaravakuutukset kuntoon ja miettiä mitä mä ihan oikeesti otan sinne mukaan. Täytyy tietysti vielä varmistaa, mutta ymmärsin, et viisumi asiat on jo ok, ja kunhan mulla on paluulippu Suomeen niin se asia on kunnossa. Sit pitää järjestää läksiäiset ja suunnitella syksyn aikataulu siltä kantilta, että kuka tulee milloinki käymään. En malta odottaa esimerkiks sitä, että päästään E:n kanssa yhessä seikkailemaan ja sen verran pitkän erossa olon jälkeen se tulee olemaan ihan super huippua. Pyörii kyllä taas mielessä niin monta miljoonaa juttua, et ei malttais läppäriä pistää ollenkaa nukkumaan saati sit itteensä. Harvoin sitä tulee kesällä odotettua syksyä näin paljon, mutta tällä kertaa eri tilanne, ja toisaalta taas tulee olemaan oikeesti vaikeeta olla pois kotoo. 

Että sellasta tällä kertaa, on kyllä aika huikeet fiilikset loppujen lopuks!

6 kommenttia:

 1. Hihiii! En malta odottaa tarinoita Cänädästä :)<3!!

  VastaaPoista
 2. No niitä kyllä tulee parin kuukauden päästä ihan reilusti..! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana löytää kerrankin jonku korkeekouluvaihtoa tekevän blogi! Siis mä en tiedä onks vika mussa mut kaikki vaihtoblogit mitä mä ikinä löydän on lukiovaihdoista ja ne nyt ei omaa elämää enää kauheesti liikuta :D Ootan innolla sun juttuja Kanadasta. Oon ite lähössä opiskeleen syksyllä ulkomaille ja vaihtovuosikin kuumottelis ajatuksissa sit parin vuoden päästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on ihan totta, itekään en oo kyllä kovin montaa löytäny! On kuitenki tosi erilainen tilanne ku lukiovaihdossa, vaikka tietty joihinki asioihin voi samaistuu :)

   Voi vitsi miten siistiä! Minne päin oot lähössä? :)

   Poista
  2. Totta! Miä lähen Skotlantiin opiskeleen eli en hirveän kauas, mut kyl se Suomen voittaa :)

   Poista
  3. Vaikka menis kuinka lähelle niin on se aina erilaista ja eri kulttuuri! :)

   Poista