perjantai 5. kesäkuuta 2015

SUMMER 2015, Bring it on!

Nyt kun kalenteri näyttää kesäkuuta, täytyy myöntää, että alle kolme (3) kuukautta lähtöön! Sain tietää päivämäärän kun pitäis olla perillä, ja lennot otan varmaan pari päivää aikasemmin - hinnoista riippuen tottakai. Elokuun puolella siis täytyis Suomen maaperältä lähtee, ja se tuntuu jo olevan aika pelottavan lähellä! Sain vahvistuksen myös asumisesta, eli asuntolaan pääsin ja kutakuinki sellaseen huoneeseen mitä halusinkin, eli sen suhteen oon kyllä tosi tyytyväinen! Ihanan helppoa, jos tulee jotain ongelmia niin voi kääntyä koulun puoleen sekä sielä, että täällä, ja kun kulut täytyy maksaa jo etukäteen, saan nauttia opintotuesta täysillä ilman murheita siitä, että vuokra pitää maksaa. Kuulostaa jotenkin ihanalta. Kaikki on nyt kyllä aika ihanaa. 


Kun miettin tulevaa kesää, pelkään vähä et aika vaan menee ohi enkä huomaa edes nauttii kaikista ihanista asioista kaiken tän jännityksen keskellä - hence the bucket list! 

1. Tee road trip vieraaseen kaupunkiin
2. Särkänniemi 
3. Tanssi aamuun asti
4. Lue kirjoja
5. Käy mökillä, ja järvessä uimassa
6. Auringonlasku, ja -nousu meidän ihanalta parvekkeelta <3 
7. Opettele ranskaa - you're gonna need that! 
8. Pelaa tennistä ja rullaluistele, niin paljon, että jalkoja ja käsiä särkee
9. Grillaa ihania herkkuja niin paljon, että pärjää vuoden ilman!
10. Workout - enough said
11. Rusketu ja nauti ardesta!
12. Käy festareilla ensimmäistä kertaa
13. Ota. Kuvia. Piste. 


Ja tähän tietysti lisäks se, että aion nauttia kesästä perheen ja ystävien kanssa  niin paljon, että pärjään 4 kuukautta niistä erossa <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti