sunnuntai 30. elokuuta 2015

... GET SET - GO

Viimenen päivä kotona takana, ja huomenna lähetään iltapäivällä kohti Kanadaa. Tällä hetkellä tuntuu tosi oudolta, ja kaikki on nyt viimestä. Viimenen kerta nukkumaan omassa sängyssä ennen joulua, viimenen kerta kaupassa, viimenen kerta töissä ja sitä rataa ollaan sit menty oikeestaan koko viikko. Lauantaina oli viimenen työpäivä, ja illasta vietettiin aikaa perheen ja sukulaisten kanssa hyvin syöden. Mä nään ne kaikki samassa pöydässä vasta jouluna ... here come the waterworks. Mutta on ollu ihana viikonloppu, vaikka siihen on paljon itkua sisältyny niin myös naurua ja jännityksestä tärisemistä.


Mä oon saanu kaiken läppäriä ja kameraa vaille pakattua, ja toivon vaan, ettei kukaan noita laukkuja joudu penkomaan koska järjestelmää siinä hommassa ei ollu. Miten voi olla, että normaalisti ei oo mitään päälle pantavaa, mutta nyt vaatehuone olikin täynnä kaikkee kivaa mitä haluan ottaa mukaan? Painorajoissa silti pitäs olla, ei sen puoleen, mutta silti tuntu aika jäätävältä määrältä tavaraa. 


Seuraavan kerran sitten kirjottelen vasta Kanadan päästä, kuhan saan mun suurimmat murheet hoidettua - eli koska wifi toimii ja mistä saan ruokaa kun yöllä sinne saavun. 

2 kommenttia:

  1. voiiii ihanaa matkaa julia!! <3 en malta odottaa cänädä -postauksia!!

    VastaaPoista