torstai 20. elokuuta 2015

READY...

Reilu viikko vielä jäljellä lähtöön, ja nyt on ostoslistalla enää adapteri, ja to do-listalla rahan hakeminen. Ostoslista rupes vähän karkaamaan käsistä kun jatkuvasti tuli mieleen juttuja mitä vois ostaa, että matka sujuis mukavammin - ja nyt on uus läppärilaukku, kuulokkeet ja varavirta hommattu. Lisäks täyty käydä ostamassa vielä yhet luottofarkut, meikkipussi ja matkaputeleita (en mä tiedä mitä ne oikeesti on nimeltään). Ja vaikka täälläkin sanoin etten todellakaan raahaa peittoo ja tyynyä Suomesta, no raahaan sittenkin. Tajusin vaan töissä, että ne on oikeesti niin pieneks pakattu, eikä maksa mitään, että on oikeesti mukava mennä perillä nukkumaan kunnolla sänkyyn eikä vaan tyyliin takin alle. 





Töitä olis vielä kuus päivää jäljellä, mutta kassahommat on jo ohi. Tosi outo fiilis sen suhteen, että hei ihan oikeesti mun ei tarvi syksyllä tehä töitä koulun ohessa! Ja ylipäätään töissä koko vuosi meni tosi nopeesti, ja tykkäsin kyllä tosi paljon joten tavallaan haikeet fiilikset lähtee. Mutta sitä voi miettiä sitten ens viikolla, tässä on kuitenki vielä työpäiviä ja varhaisia aamuja jäljellä. Oon siis tehny töitä koulun ohessa paria kuukautta vaille koko opiskeluajan, joten vapaa-aikaa tulee oleen kyllä ihan uudella tavalla. 



Aika monet koulukavereista on jo lähteny tai lähtee ihan pian omiin kohteisiinsa, joten kyllä täälläkin alkaa olla jo sellaset fiilikset, et haluis kans hypätä koneeseen! On tullu jo myös käyty viimestä kertaa Hämeenlinnassa, moikkaamassa sielä kavereita ja muita, ja kyllä tuntu oudolta jo sanoo heipat vaikka onhan tässä vielä monta päivää jäljellä ennenkö lähen! Kalenteri vaan on vähän täynnä, et täytyy valmistautua ajoissa. Viikonloppuna on ohjelmassa laatuaikaa Eetun kanssa, jääkiekko comebackkiä, kavereita ja töitä. Tekemistä on aamusta iltaan asti ja ei kyllä haittaa yhtään! Musta on ihan kiva, että tässä nyt on vähän kiirettä, muuten en sais oikeen mitään aikaseks. 



Ens viikolla haen sitä rahaa (btw mun mielestä toi CAD kurssi näyttää aika kivalta tässä vaiheessa...<3) ja vapaa-ajan ajattelin viettää mun perheen ja kavereiden kanssa, ja pienten siskontyttöjen kanssa täytyy olla ehdottomasti niin paljon ku mahdollista, ja yrittää olla itkemättä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti