torstai 9. huhtikuuta 2015

Huhtikuulumiset

Yli kuukausi sitten sain tietää, et lähen Kanadaan ja tässä välissähän ei mitään ihmeellistä ole tapahtunu. Aika menee nopeesti kun tässä vaiheessa kouluvuotta se to do-lista alkaa lyhentyä pikkuhiljaa, ainakaan kovin paljoa sinne ei enää uusia juttuja tule. Toivottavasti. Muuten ei mitään ihmeellistä, kuten kaikki muutkin myös mä oon saanu lisää energiaa kun aurinko on alkanu näyttäytymään edes vähän useemmin ku hetki sitte, ja ylipäätään on sellanen kevät-innostus meneillään, et haluu vaan saada hommat hoidettuu pois alta. 

Lenkkarit on löytyny myös jostain kenkälaatikosta ja päätyny käyttöön asti suhteellisen usein - tästäkin syytän tuota ihanaa valon lähdettä päivisin, enkä tietenkään valita. On tosi hyvä fiilis kun on tullu lenkkeiltyä ja käytyä salilla useemmin, ja kokeilin myös ensimmäistä kertaa käsilläseisonta/acro-tuntia. Se oli ihan super hauskaa ja koko yläkroppa oli kyllä jäätävän jumissa pari seuravaa päivää. Kyllä mä kesällä vielä seison käsillä hienosti ilman tukee, yritys on ainakin kova. 



Mitäköhän muuta.. Elämä vaan rullaa sujuvasti koulun, töiden, treenin ja kodin ympärille, eikä nyt oikeen oo erityisiä muutoksiakaan tulossa kun kesätyökuviotki on jo sovittu. Muutaman viikon päästä pitäis tulla virallinen vahvistus Kanadan koululta, sitä ennen on myös jonkilainen vaihto-info-jännitys-orientaatiopäivä. Toivottavasti siel ois joku joka on ollu siel samas koulus, ois vaa nii huippuu kuulla kokemuksia ja päästä kysymään sellaselta joka on ollu ihan samas tilanteessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti