lauantai 14. maaliskuuta 2015

Introduction

Canada - "The great white North", jääkiekon synnyinmaa, maailman toiseksi suurin valtio ja mun ens syksyn päämäärä.

Julia - 22-vuotias business-opiskelija TAMKsta, lähdössä melkosella retkelle Atlantin toiselle puolelle noin 200 päivän päästä. Jouluksi kotiin. Elämän prioriteetteihin kuuluu perhe, poikaystävä,  ystävät, urheilu ja yleinen hassuttelu. 

Tällä blogilla on kyllä tarkotuskin. Vaihto Kanadassa on tähän asti suurin seikkailu mun elämässä, ja ehkä jotain kiinnostaa mitä siellä maailman toisella puolella duunaan. Haluan muistaa kaiken, kirjotan tän tarinan siis blogi muotoon, kuvien kera. 

Lisäks, kun ite oon yrittäny löytää vaihto-blogeja, niin korkeakouluopiskelijoiden kirjoittamia ei oo tällä kohdemaalla tullu kovin montaa vastaan. Hommahan toimii todella eri tavalla ku lukio-vaihdossa, ja ehkä sitten jotain samassa tilanteessa olevaa kiinnostaa lukee mun fiiliksiä, miten homma toimii ja semmosta. 

Tän blogin nimellä, Canadaze, on myös tarina. Kukaan ei varmaan arvaa mistä Canada osa tulee... Ja daze. No mä oon ollu melkoisessa huumassa tässä alkuvuoden, ja varmaan oon vielä loppuvuodenkin. Lisäks, taiteellinen kun oon, niin dazesta sanana tulee mieleen days. Ei lausuta tätä suomalaisittain, vaan canadeis. Tää blogi kertoo mun päivistä Kanadassa, ja näin alkuun niistä päivistä kun valmistaudun mun Kanada päiviin.4 kommenttia:

 1. Heei, onpa kiva, että oot tehny tämmösen blogin! Mä ainakin seurailen sit innolla, miten sulla siellä menee :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh joo ajattelin, että tää on sellanen tapa millä ite jaksaa pitää vähän jotain päiväkirjantyylistä, muuten unohtuu kaikki ihanat pikku fiilikset samantien :D

   Poista
 2. Mahtavaa! <3 Keksit ihan parhaan nimen :D

  VastaaPoista