torstai 29. lokakuuta 2015

HEY, HOW'S IT GOING?

Viime postauksen ja tän välissä on ollu monta huonoo ja monta hyvää päivää, ihan pienessä vuoristoradassa menty siis pari viikkoo. Yks iso syy siihen, että on ollu niitä huonoja päiviä on se, että tää on tosi pieni yliopisto ja koko elämä pyörii sen ympärillä. Välillä tuntuu et oon tipahtanu keskelle jotain high school musikaalia kun mietin kaikkee sitä draamaa mitä tääl pyörii, ees lukiossa ei tainnu olla ihan näin dramaattista  -- tai no kyllä varmaan oli mutta anyway. Tottakai se johtuu siitä, että iso osa opiskelijoista asuu täällä, ei oo liikaa tekemistä ja kaikki tuntee kaikki jollain tasolla. Lisäks se, että ihmiset viettää niiiiin paljon aikaa yhessä, niin let's be honest hermothan siinä menee. Tavallaan voisin tehä koko tutkinnon täällä ja varmasti ois hauskaa, mutta oon myös ilonen siitä, että pian lähen kotiin ja takas normaaliin elämään. Ja sit tulee päivän klisee, välillä pitää mennä kauas, että näkee lähelle. Sitä vaan ei tajua arvostaa kaikkee mitä sielä kotona on, ennenkö se otetaan pois ees hetkeks. En halua, että tästä tulee semmonen vaikutelma, että kaikki on huonosti, tai että mulla on jotenki ylitsepääsemättömän vaikeeta ja dramaattista, mutta en myöskään jaksa sanoo, että kaikki on ihanaa ja joka päivä on parempi ku edellinen - because that would be a lie.

Muuten mun pariin viikkoon on kuulunu baseball pelien seuraamista, kavereiden kanssa hengailua, shoppailua, opiskelua ja salia. Oli tosi hauska seurata for the first time ever ihan tuntematonta lajia, kun Blue Jays pelas postseason pelejä pleijareissa - ekaa kertaa pitkään aikaan ilmeisesti. Joka paikassa näky niitä sinisiä lippiksiä ja tpaitoja ja takkeja ja pyyhkeitä ja reppuja ja ihan mitä vaan blue jays. Ihmiset oli niin tunteella mukana siinä meiningissä, ihan huippua! Me seurattiin pelejä jo vakkariks muodostuneessa paikassa, ja oisitteko ikinä arvannu mikä se on... Wacky Wings. Sorry not sorry. Loppujen lopuks ne ei päässy ihan loppuun asti, mutta mä opin paljon uutta baseballista.


Koulun suhteen täällä on pitäny vähän kiirettä, mutta hiukset on vielä pysyny päässä eli ei ihan ultimaattista stressiä sen suhteen oo. Mun kurssit tavallaan kaikki tukee toisiaan, mikä helpottaa opiskelua tosi paljon. Ja kokoajan on kokeita. Kokoajan. Osa on pienempiä ja osa isompia, mutta kauheesti niitä painotetaan. En oo tottunu tälläseen. Ihan hyvin ne kaikki on kuitenki menny, ja ei tässä pitäis olla mitään huolta siitä etteikö läpi pääsis, eli jee! Tän koko syksyn aikana mulla oli tasan 1 ryhmätyö + presentaatio, ja se on onneks nyt ohi. Niin hullulta ku se kuulostaa, niin tykkään enemmän tamkin ryhmätöistä -- ja nyt mietin et mitä mä just sanoin. 


Tänään alkaa viikonloppu, ja tarkemmin halloween-viikonloppu ja oon niiiin innoissani! Illalla on ensimmäiset bileet, ja ensimmäistä kertaa varmaan sitten 2002 jälkeen mulla on kunnon asu ja siihen on panostettu. Vessa oli eilen musta melkeen lattiasta kattoon, sormet kipeenä neulomisesta ja no kyllä tähän vähän rahaakin meni, mutta ihan varmasti worth it. Pakko olla. Viikonlopun aikana bileitä on enemmänkin, ja saa nähä mihin kaikkiin sitä tulee sit lähettyy, mutta hauskaa tulee kyllä olemaan. Ja mikä parasta, tän hauskan viikonlopun jälkeen edessä on vielä hauskempi ja parempi viikko kun maanantai-iltana Eetu tulee tänne! I. Can't. Wait. Meillä on semmonen viiden päivän reissu edessä ja lähetään kattomaan lätkää Quebecin puolelle... Ne jotka Eetun tuntee niin tietää varmaan minne. Tätä on vähän odotettu. 

The past few weeks here in Canada have been pretty hard and confusing but also full of fun times. I just think it would be a lie to say that everyday here is awesome -- and some of you definitely know it hasn't all been that good. I am super happy to be here, but also looking forward to going home with all these memories and experiences. These feelings are so hard to put in words, but I tried. I've had so much fun just hanging out with my friends, laughing at so stupid things, expanding my English vocabulary (still not sure if its a good thing tho), watching the Jays games, and I learned so much about different sports (special thanks to all of you who have been explaining rules to me <3) and I have realized that apparently there is a lot more to watch than just hockey -- mind blown. 

Snow. In October. Can't handle this. 

Now I'm really looking forward to this weekend, and Halloween. It's gonna be awesome. And after this awesome weekend, its gonna be an awesome week when Eetu gets here, and finally getting to go traveling and see the Canadiens play at Bell Centre. But first the awesome Halloween party. Yay! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti