sunnuntai 27. syyskuuta 2015

AGAWA BAY

Kuukauden aikana musta on paljastunu sellanen tosi luontoarakastava-piirre (en oo kuitenkaa liittyny vielä paikalliseen partioon). Nää hiking-reissut on ollu tosi mukavia, ja jotenki niin rentouttavia, ja jos joku mulle TAMK:ssa sanois, että lähetään hei parin sadan kilsan päähän kävelemään mettään - en varmasti lähtis. Kun mä pääsen kotiin niin pitäis varmaan ruveta kiipeileen enemmän kivillä ja samoilemaan mettässä. Nää kuvat on siis otettu Agawa Bay:ssä, ja Chippewa Falls:ssa, parin tunnin bussireissun päässä Soo:sta. En kyllä pysty ku ihmetteleen sitä miten paljo eläimiä tääl näkee luonnossa. Tänään on nähty pari tämmöstä pientä vipeltäjää, joista toista säikähdin niin paljo, et meinasin kaatua selälleni (luulin sitä liskoks, se oli hyvin maastoutunu mun jalan viereen). Karhua ei oo vielä tullu vastaan, mutta kauheesti ne kyllä meinaa, et ihan hyvin voi nähä, ja teitten varsissa on kyllä kylttejä, jotka kieltää niitten ruokkimisen... I'll believe it when I see it. Lämpöä oli about 25 astetta, mutta minä oon pukeutunu Suomen sään mukaan. Voin kertoo, että tuli vähän lämmin. Mutta on tosi jännä miten täällä porukka pukeutuu, saman päivän aikana sulla on itellä päällä shortsit ja vastaan kävelee joku jolla on uggit jalassa. Sit ku meet luennolle neuleen ja kaulahuivin kanssa (koska ilmastointi on ihan jäätävä), sielä on muut släbäreissä, shortseissa ja topeissa, koska no täähän on ihan kesä vielä. Ei mee ihan tasan nää pukeutumisjutut mutta ei kai se haittaa. Talvikenkiä mä en kuitenkaan ihan vielä kaiva esiin. 
Torstaina me käytiin keilaamassa, The Canadian:ssa muutamilla, kasinolla (jonne saan mennä enää tasan yhden kerran) ja yöllä hakemassa parasta ... yöruokaa ikinä. Kunnon ranskalaisia, juustokastiketta, pekonin palasia, ja jauhelihapihvin palasia... Siihen vielä vähän siipikastiketta päälle. I'll just let that sink in. Ja tää asiahan ei ees liittyny tähän postaukseen yhtään mitenkään, mutta oli pakko jakaa näin ihana ruokamuisto myös teidän kanssa. 


2 kommenttia:

  1. ihanan näköstä<3 onks sul tullu viel koti-ikävää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo semmosta ylitsepääsemätöntä, mutta tottakai on kauhee ikävä Eetua, perhettä ja myös on ikävä meidän kotia ja kaikkia pieniä juttuja sielä (+ sitä että on oma keittiö haha).. Mutta aika hyvin on pärjänny ku on niin paljon tekemistä :)

      Poista